fraw - Ane ~
Forside Add meg Om meg Kontakt

Legevakten -yepyep. Ane her. I går på fotballen skulle jeg redde en ball, og så skjedde det noe, ballen kom skjevt på hånden ellernosånn. Sykt ond i hånden, våknet klokken 2 på natten fordi det gjorde så vondt, og tok lang tid før jeg sovnet etter å ha tatt smertestillende tabeletter. Tok fri fra skolen i dag, og jeg og pappa kjørte inn til legevakten i byen. Alt for lang kø, måtte ha ventet i 3-4 timer der. Så vi skal inn dit i morgen halv 9, aoooch, lurer på hvor vondt det kommer til å være i natt... Tror jeg har enten forslått kraftig, fått et lite brudd eller forstuet. Egentlig, aner jeg ikke. Dette blir et kort innlegg, siden det tar laaang tid å skrive med bare èn hånd.

 


hoven!! Gjorde vondt å holde hånden sånn. ...alt jeg gjør for dere! haha


 


Like bliiid   |   Beklager for youcam bilder, har ikke noe annet.

 

Har dere brukket armen før?

 

Klem! Ane -

 • Friends med Ine ~  Idag har jegh vært med min søte Ine. Og det eneste vi gjorde var å ligge på sofaen, se på Friends, drikke Kakao med Is, spise boller og spise litt godteri vi fikk av Moren til Ine. Grunnen til at vi var så slapp og trøtte, var at vi hadde idrettsdag i dag. Ane har nå skrevet om det, men skriver det jeg og. På idrettsdagen, løper vi 800 meter, 60 meter, litenkule kast, kulestøt, lengehopp.. tror det var det? Og så vår de tre beste jentene og de tre beste guttene som fikk en diplom. Jeg fikk ikke noe.. men ifjor fikk jeg. Helt på slutten er det en stafett. Da er det fire fra vær klasse (5a ~ 5b ~ 6a ~ 6b ~ 7a ~ 7b), først jentene så guttene. Jeg, Ane, Sara og Patricia ble med i stafetten. Jeg løp første etappe, Ane andre, Patricia tredje og Sara tok den siste innspurten. Vi kom på andre plass, mye bedre en i fjor, da kom vi på nest siste. Guttene fra våres klasse kom på første, yay! Men nesten hele dagen, pøs regnet det, så vi ble kliss våt. Og når vi syklet hjem, haglet det nesten.. og Stakkar Tobias og Ibrahim som måtte gå, når jeg og Ine syklet forbi, da Tobias ''VI HATER DERE!'' Da fikk jeg og Ine latterkrampe, men det var ikke noe glede å sykle heller. Jeg ble irrtert på Daniel som fikk sitte på med Jarle hjem.. BLÆH DEG DANIEL!  Med en gang vi kom hjem, tok jeg og Ine på oss koseklær, for Ine var med meg hjem. Så etter det, lå vi som to late sauer(What?) på sofaen. Men så kom Line og reddet oss fra latheten! Hun sa at vi skulle ut å sykle da gjorde vi det da.. og etter vi hadde syklet en stund, ville jeg og Line tulle med Ine. Så da uten at hun viste det, løp vi vekk med sykkelene og gjemte oss i en skog ved veien. Ine ringte til oss mange ganger, men vi bare lå på eller gjorde noe rart. En gang hun ringte til meg,  sa jeg ''FEIL NUMMER!'' og lå på. En gang ringte hun til Line, da latet Line som at hun var Telefonsvareren, og Ine TRODDE på det, herregud jeg fikk latterkrampe! 

  Ja, nå sitter jeg å hører på musikk og slapper av igjen.. 
  Blogges! ~Kaja   Youcam bilde..

 • Hvil i fred  Sigrid Giskegjerde Schjetne ble funnet død i Oslo i forgårs, etter å ha vært savnet i en måned. Syntes dette er utrolig trist, og måtte de/den som har gjort dette få straffen de fortjener. Kondolerer og sender mine dypeste tanker til familie og venner av Sigrid. Hvil i fred. ♥

   

   

  -Ane

 • Utedusj -  Hei! Kaja maser på at jeg ikke skriver lange nok innlegg, og er enig selv, så skal skjerpe meg litt.

  Velvel! På skolen i dag hadde vi idrettsdag. Egentlig pleier det å være om våren, men av en eller annen grunn hadde vi det nå. På idrettsdagene gjør vi masse forskjellig, som å løpe 60 og 800-meteren, lengdehopp, kulekast osv. Det gikk veldig bra, men fikk ikke like gode resultater som i vår. :( På stafetten skal jentene løpe først, og da er det fire jenter fra hver klasse (de raskeste). Jeg, Kaja, Sara og Patricia kom med fra vår klasse, og vi fikk 2 plass! Bedre enn ann siste i fjor, haha. På guttene hadde vi med Tobias, Simen, Odin og Hassaan, og de fikk første, wii. Alle var sure fordi vi hadde idrettsdag i dag, på grunn av at det regnet masse. På veien hjem høljet det ned, så jeg ble kliss våt...frøs nesten tærene av meg. Men nå har jeg fått på meg varme klær og sitter i sengen med ritz og kakao (kakao-freak). Nettopp tatt middagen i ovnen, og venter på at Maria og Jostein skal komme hjem. I dag er det  fotballtrening, og jeg gruer meg. Kommer til å bli klissvåt, igjen! Nok mas, håper Kaja er fornøyd med teksten.

   

   

     Må ta bilder med mobil, så de blir ikke så bra. Får ikke ta med mobil på skolen, så fikk ikke ta noen bilder der. Foressten er jeg til høyre og Kaja til venstre - gammelt bilde.
  Ha en fin dag videre!

   

  -Ane

 • Min musikk smak ~  Hei alle sammen!
  Dette kommer til å bli et kort innlegg, men Ane ble så sur når hun fant ut at jeg ikke hadde blogget.. Så her kommer et innlegg. Idag var Ane med meg Hjem og gjorde lekser. Vi hadde matte og Norsk. Oftest pleier det å ta år og dag å gjøre, men det gikk faktisk ganske kjapt.. rart. Så da ble det litt tid til andre ting før vi gikk på fotballkamp. Når vi var ferdig med Leksene, gikk vi ut med Pernille å lekte bom'gjemsel. Og det som var så morsomt var at jeg gjemte meg bak en mur, så kom Ane snikende bak meg.. jeg skrek, så skrek Ane og etter fem sekunder hører vi Pernille skrike på andre siden av huset.. Gu som vi fikk laterkrampe! Og så begynte det å regne, da gikk vi inn å kledde på oss fotball'klær og ventet på at Pappa skulle hente oss. Hele fotball kampen var i regn og haggel. Det liker jeg egentlig, det er ganske deilig. Men stakkar Ane som sto i ro i målet. Men idag var hun kjempe flink! Vi vant 3 - 1, vi alle på hele laget ble kjempe glad! Og når jeg og Ine sto på sidelinjen, gikk vi å hermet etter treneren, det var så gøy at vi ledde oss ihjel hele tiden! Men siden overskriften.. jeg har endelig funnet ut av musikk'smaken min.. Det er sånn Paramore ~ 30secondstomars ~ Young guns ~ My Chemical Romance ~ Fall out boy ~ osv..  Så vis du tror jeg er sånn Justin bieber og sånt, tar du helt feil.. Kan være jeg hører på det, men ikke favoritten min.

  Blir ikke noe bilder idag dessværre..
   Men blogges i morgen! Kansje.. ~ Kaja.

 • Les mer i arkivet November 2012 Oktober 2012 September 2012

  Ane & Kaja

  Vi er to livlige jenter som driver bloggen fraw. Bloggen handler om hverdagen og alt som faller oss inn, altså alt det rare i hodene våre. Begge to er veldig interessert i foto og redigering, så masse bilder blir det!

  Kategorier


  Annet Blogg Blogganbefalinger Dyr Foto Foto: Blogganbefalinger Foto: Dyr Foto: Insekter Foto: Landskap Foto: Natur Foto: Portrett Foto: Sunrise/sunset Foto: Vann og dråper Hverdag Inspirasjon Musikk Outfit redigering

  Arkiv


  November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  vinn to billetter til førpremieren og et møte med to av twilightskuespillerene Tiden går fort - Snø! - Lovely feeling - Solnedgang - Høst igjen - autumn is here Hello Sunday my heart lives in paris Familiekos

  Lenker


  blogg.no
  Få din egen blogg!
  Gratis design
  Header, bilde greier

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits