fraw - Ane ~
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tiden går fort -
I går var jeg i 70-års-dag til min kjære bestefar! Tiden går utrolig fort - husker da jeg, besto, bestn og fetteren min var på hyttetur ofte før.

Og i dag var jeg på Vannkanten med alle jentene i klassen og feiret Amalie sin bursdag som var forrige uke. Veldig gøyt - lenge siden jeg hadde vært der.

 

- Ane

 

 • Snø! -   


  I går begynte det å snø hos oss, og den har allerede lagt seg. Når snøen kom ble jeg ganske irritert, men nå kjenner jeg at det egentlig er herlig med snø! Lånte Maria sitt kamera og stakk ut for å ta litt bilder i Norske Talenter pausen, men siden det var så mørkt ble ikke bildene så bra. Tok heller ikke så mange, iiiiiiiiiiiskaldt, så stakk inn igjen ganske fort. Men nå skal jeg vel køye snart, god natt!


   


  Hvil i fred Jens. ♥


   

  - Ane

 • Lovely feeling -  Det er herlig å komme hjem til at pusen løper bort til deg og vil kose. Nå koser jeg med Violetta og spiser daim is, siden onkelen min er her. Føles som at jeg har all verdens tid på meg i dag, noe som jeg ikke har. Skal rydde det halvrotete rommet mitt, vaske platsik og gjøre litt annet husarbeid før jeg og Amund skal øve på kornett til lørdag igjen. Og i kveld skal jeg på fotballtrening! Så får vel gå av snart (....).

  Ha en fin dag videre!

   

  - Ane

 • Solnedgang -  Har nettopp spist god middag, og skal snart øve med broren min på kornett, fordi vi skal spille i 70-års-dagen til bestefaren min lørdag. Ikke stort annet jeg har å si nå, så snakkes senere!

   

  - Ane

 • Høst igjen -  // Bilde tatt av Maria (Mariare.blogg.no)

   

  I dag skal jeg på korpsøving, så bare sitter jeg og koser med pusen og venter. Har ikke så mye annet jeg skal gjøre ellers, så dette blr en nok så kjedelig dag denne og.

  Hva skal du i dag?

   

  - Ane

 • autumn is here  Q - Likte du bildene? 
  Kaja

 • Hello Sunday  Hei!

  Nå er det søndag, som betyr ikke lenge til skole igjen. Det er kansje grunnen til at jeg ikke liker så godt søndager.. men man kan spise resten av godteriet og bare slappe av helt. Idag skal jeg i bursdagsbesøk til fetteren min, kansje det blir blogging om det og. Akkuratt nå sitter jeg go koser med Myrna og ser på tv imens jeg ser på blogger. En annen ting, jeg og Ane ser etter ett nytt design og en ny header. Har du noen til oss kansje eller noen tips? Si ifra!   Q - Har du en fin søndag? 
  - Kaja  

 • my heart lives in paris


  Q - Likte du bildene? 
  Kaja  

 • Familiekos  Hei! 

  Nå sitter jeg og lillesøsteren min og ser på SOS svartskjær hos Tante og Onkel. Før vi gikk for å se på film, satt vi alle nede i stuen og så på Skal vi danse. Og alle regnes med meg, Pernille, Cecilie, Silje, Onkel og Tante. Vi hadde Pizza og masse godteri og koste oss skikkelig. Ellers så har vi sett også på Dauinger, og det er så spennende! Skulle virkelig ønske det var vær dag.. men man kan ikke få alt man ønsker seg heller.   - Kaja 


 • Let the rain wash away, all the pain of yesterday -  // Bilde fra WeHeartIt

   

  I dag våknet jeg med at Violetta malte i sengen min, så lå jeg og koste litt med henne før jeg stod opp og gjorde meg klar til kamp. Kaja har vel forklart det meste av turen i det forrige innlegget, var ikke så bra avslutning på sesongen nei. Når jeg kom hjem var det rett i dusjen og så pc. I morgen skal jeg på seminar til kl 4, så skal vi ha konsert til ca 6 (?). Skal prøve å blogge, men lover ingenting. ;) Og håper jeg får bildene av  Hanne snart, så det ikke bare blir WeHeartIt bilder.

  Hva har du gjort i dag?

   

  - Ane

 • Les mer i arkivet November 2012 Oktober 2012 September 2012

  Ane & Kaja

  Vi er to livlige jenter som driver bloggen fraw. Bloggen handler om hverdagen og alt som faller oss inn, altså alt det rare i hodene våre. Begge to er veldig interessert i foto og redigering, så masse bilder blir det!

  Kategorier


  Annet Blogg Blogganbefalinger Dyr Foto Foto: Blogganbefalinger Foto: Dyr Foto: Insekter Foto: Landskap Foto: Natur Foto: Portrett Foto: Sunrise/sunset Foto: Vann og dråper Hverdag Inspirasjon Musikk Outfit redigering

  Arkiv


  November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  vinn to billetter til førpremieren og et møte med to av twilightskuespillerene Tiden går fort - Snø! - Lovely feeling - Solnedgang - Høst igjen - autumn is here Hello Sunday my heart lives in paris Familiekos

  Lenker


  blogg.no
  Få din egen blogg!
  Gratis design
  Header, bilde greier

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits