fraw - Ane ~
Forside Add meg Om meg Kontakt

Sims Dilla med LineHeihei. Idag har jeg vært hos Line, og det har jeg vært kansje tre dager på rad nå? Men uannsett.. Vi feiret Egil(faren) sin bursdag, og det var det en kjempe god men også mektig ostekake, som jeg spiste to stykker av. Og etter det ble jeg kvalm... Både Tanten og Farmoren til Line, har noeå gjøre med min Familie, så jeg tror de liker meg litt extra godt, men ikke for å skryte. For Farmoren til Line, var venn med Mormoren min, og Tanten til Line var ofte på epleslang i hagen til Mormoren min.. hah. Men til overskriften.. for noen dager siden, kom Line på at vi kunne spille Sims sammen, og da lagde vi en Dame og en Mann som het Amanda(Mitt forslag..) og Danny(Line sitt forslag) og siden vi spilte Dyreliv, hadde de to Border collier, en jente som het Diana og en gutt som het Trek. Og på Sims så kan man lage en hund med en annens rase sin Pels. Så Diana fikk Sheetlandsheep dog pels, og Trek Rotweiler pels. Men da finner vi ut at de hadde blitt blandingsrase... jippi, vi får bare leve med det. Og så ble det til at Amanda og Danny ble hundeopprettere, for vi gjorde Diana drektig, ganske ofte.. og så addopterte vi de vekk. Men vi beholdt den ene som het Zevs..  Igår så hadde vi en herreløs hund på besøk, også døde han. Da kom mannen med jåen. Så gikk han INN i huset våres og begynte å SNAKKE med Amanda... Idag flyttet vi til et større hus, og der lå det en garvstein til en hest, og en natt kom en spøkelsehest som liksom skulle være gjendferdet til den hesten. Og vi ble Ranet... Tyven tok dusjen våres... 

 


Snakkes.  <3 ~ Kaja 

 • Pixlr.com -  Jeg fant en skikkelig bra nettside der du kan redigere bilder, nemlig pixlr.com. Pleier å bruke Efficient mest, men liker også Advanced veldig. Har ikke fått testet Playful enda, så. Jeg og Ine redigerte noen bilder i dag! De ble ikke så bra, var mest sånn tulle-greier. Legger bare ut dette ene som jeg har redigert før, men nå fikk jeg hele til å bli grått - 

   


  // Me and Josh Hutcherson, the perfect couple. ♥ Haha neida

   

  I går var jeg i besøk til Rebecca, og det var utrolig gøy! Tok med mamma sitt kamera og lånte minnekortet hennes (finner fremdeles ikke mitt!), men selvfølgelig var hennes tomt for strøm før jeg fikk tatt ètt bilde. Kaja fikk tatt mange bra bilder, så får håpe hun legger ut noen. I besøket ridde vi på hesten til Rebecca (Hekla) og spiste oppe i stallen hennes. Great time!

   

  Det irriterer meg sånn at jeg ikke finner minnekortet mitt, for da får jeg ikke ta noen bilder, eller legge ut de jeg har innpå der. Finner heller ikke mamma sin lader til kameraet, får spørre henne hvor den er når hun kommer hjem. Og så kjeder dere sikkert vettet av dere med å bare sitte og stirre på tekst og lite bilder. Uff! I kveld skal jeg vaske plastik, ta ut og inn oppvaskmaskinen, rydde litt, og så skal jeg bare slappe litt av med boken min tror jeg. Leser btw Pecy Jackson - Den Siste Olymper. Utrolig bra! Dette er siste boken av alle fem, har lest de andre alt.

   

  Men nå må jeg gå, kos! - Ane

 • Kollasj!  Heihei! Nå sitter jeg på Picasa og lager en kollasj av noen bilder jeg tok av meg idag.. Enjoy!

   

  Idag skal jeg i bursdagsbesøket til Rebecca, og jegha med kameraet, så bilder etter på kommer. ;) - Kaja

 • Dino skjønningen!  Hei! Igår skulle jeg egentlig skrive om Dino, men jeg fikk ikke lov... Så jeg skriver det nå. Igår var jeg da hod Dino og Ida(Ida er hestepasser for Småen og skal  for førstegang, og han var bare den skjønneste shetlandsponnien i hele verden! Men ganske rampete og.. Først så koste jeg med han og Småen(en stor kaldblodstraver) ganske mye, og så begynte vi og møkke og kostet, siden jeg ikke har møkket så mye før, så jeg brukte ganske lang tid.. PINLIG. Og etter det, så skulle vi børste og stelle dem. Dino hadde vært ute i drittværet, så når jeg tok Rundbrørste på han, var det ganske vanskelig.. Men ellers var det ganske greit å børste han, bare at han var litt vrang på den ene foten når jeg skulle ta hovbørsten..  Når vi var ferdig, leide Ida meg litt på Dino, men vist dere lurer, kan jeg ri, men det er første gangen min på Dino, så jeg må bli kjent med han. Imens vi var ute, kom også Småen ut, og han sto nesten helt i ro siden han har skadet benet sitt. Og da fikk han seg en ny bestevenn, nemelig en kråke som satt seg på han, skulle ønske jeg hadde bilde av det! Når vi gikk inn i stallen, hadde jeg med meg litt hestegodt, og Ida hadde tre epler vær, og et halvt brød vær. Småen tar alt sammen i en jafs, men Dino har en litt mindre mule så han er ganske treig.Og Småen sto å glodde misunnelig på Dino.. haha. 

   

  Vell det var det jeg skulle skrive om. :) Jeg skulle egentlig ha med noen bilder, men det dumme minnekortet mitt ville ikke idag.. :/  - Kaja 

 • Fotodag -  NOT. Finner ikke minnebrikken! Mamma...hun tvingte meg til å rydde, og nå finner jeg ikke minnebrikken. Har sikkert lagt den vekk en plass. Finner den i morgen, og kan legge ut bildene da!

   

  På onsdag var det tur til dronningen (et fjell) med skolen, noe som gikk fint, bortsett fra at halve skolen mente de døde når vi ikke hadde komt halveis engang.

  Torsdag kom mamma på skolen og sa vi skulle til legevakten, og jeg bare ''Wait, what?''. Såå dro vi og tok av gipsen! Endelig. Alt var fint på bildet, men jeg er veldig slapp siden jeg har blitt vant til å ikke bruke musklene. Det gjør også litt vondt enda. Senere var det musikken, noe som gikk veldig fint.

  I daaaag var jeg i bursdagsbesøk til kjære og søte Birthe som hadde bursdag 3. September! Gratulerer med overstått søte cupcaken min ♥ Hun feiret det på vannkanten med bowling og hamburger, noe som var kjempegøy! Vi koste oss masse, og jeg fikk mest poeng av alle barna på bowling, wihuu (skryteskryte). 

   

  Vel, i morgen så skal jeg i Rebecca sitt bursdagsbesøk, og ja. Gleder meg. :) Skal ta mamma sitt kamera senere og ta masse bilder ute! Vet ikke hva som skjer, men jeg virkelig elsker å ta bilder nå. Hver ting jeg ser tenker jeg bare ''åå, hvorfor har jeg ikke kamera nå?''. Skal poste bildene om jeg tar noen, lover.

   

  Legger bare ut et litt gammelt bilde fra Youcam, siden dere ikke har noe annet å se på -


  // may I mustache you a question?

   

  God natt folkens! - Ane

 • Lite blogging, unnskyld..  Hei, nå skammer jeg meg litt, men jeg har blogget veldig lite idet siste... Det skal det bli slutt på! Nå skal det skje noen ting litt fremover, blir sikkert noen blogg innlegg da. (: 
  Idag har jeg bare øvet på prøver med Line, og når vi hadde øvet nokk, satt vi oss ned og spilte Sims3 pets. Der hadde vi en dame og en mannn som hadde to collier, og vi prøvde HELE tiden å få valper til vi slutt klarte det, men vi ble litt skuffet når vi bare fikk en Valp, og ikke fler. Men nå må jeg gå... 

  Snx! Kaja ♥ 

   

 • Jeg er en tyv... -  Tom for kreaktivitet, så det ble en helt døll overskrift. Skriver ikke det lengste innlegget heller, fordiiiiiii jeg er lat. Akkurat nå ligger søte pusen og sover i sengen min, våknet litt av blitsen når jeg skulle ta bilder med Maria sitt kamera (det var det jeg stjal og det er derfor jeg er en tyv btw, sorry Maria), men nå har hun sovnet igjen. Får bare lyst til å ta henne opp og klemme henne i stykker, hun er så fin! Fremdeles litt skremt, men hun begynner å bli trygg på oss. Nok puse-mas. I dag på skolen, så var alt normalt...Kaja og de andre trivselslederene har fått rabatt-greier nå, og jeg er snart ferdig med det andre sy-prosjektet mitt. Det er egentlig det eneste som har skjedd som er spesielt (? spesielt og spesielt). Resten av dagen har jeg øvd på instrumentet, kost med katten, sittet på pc, gjort lekser osv. seeya, *smask  // outfit..

   

  Fine puuusen. # Glory, glory man united!

  Grunnen til at jeg nesten aldri har bilder av meg selv, er fordi jeg ikke er noe fotogen.  Og det hjelper ikke at jeg er ekstremt kresen når det gjelder bilder. Så - jeg legger sikkert ikke ut så mange bilder av meg selv. Jaujau. ;)

   

  - Ane

 • Velkommen til huset Violetta -  Jeg hadde tenkt å skrive litt om leirskolen, men Kaja hadde jo nesten sagt alt med sitt lange innlegg. 

  Vel, som overskriften antyder, så har vi fått ny pus i huset! Violetta. ♥  Hun er litt småredd, men hun blir vant til oss snart. Tanten vår hadde en katt, og den fikk kattunger, så fikk vi den eneste jenten som da er svart. Sitter og ser på henne løpe rundt og tulle, mens jeg gjør lekser og spiser yoghurt. Tok Maria sitt kamera (unnskyld) og tok noen bilder, siden autofokusen på mitt er ødelagt. Tok omtrent tusen bilder, og tenkte ''haha, fikk utrolig mange blinkskudd der!'', men bare noen få ble faktisk fine. Her får du noen av dem -

   

      

   

   

   

     Joda, jeg ryddet opp igjen etter pusen, haha. Er ikke den beste fotograf, unnskyld meg for dårlige bilder.

  På skolen i dag gjorde vi for det meste det vanelige. De andre jentene hadde fått kjærlighetssorg, så det var skikkelig drama. Men nå må jeg gjøre ferdig lekser, blogges senere!

   

  - Ane

 • Leirskole  Heiheihallo! Igår kom jeg hjem fra Leirskole som jeg var på fra Mandag til Fredag. Og på fredag har jeg vært syk med forskjølelse.. huff. Men tilvake til hoedsaken. Vi var på Hardangertun, noe som jeg er sinnsykt glad for at vi var der, og ikke på et annet sted. På Mandag var det Natursti og Pilogbue, i bue kom jeg i finalen som jeg skal si mer om på Torsdagen. Naturstien var at vi følgte en sti i en liten skog, som var merket opp. Jeg og Ane var da på en liten gruppe sammen, haha og vi var kansje litt idiot på Naturstien... Klokken fire hadde vi fri, og da kunne vi gjøre hva vi ville som å bade, gå på butikken, se på tv osv..  og klokken åtte var det diskotek vær dag. Men det som var på Diskoteket var at det var ikke noe Dj eller noe sånt, men vi måtte ha med Ipod. Det gikk greit noen ganger, og noen ganger ikke. På Tirsdagen, hadde vi Kano og Lagtevling. På lagtevlingen skulle vi gjøre oppgaver som et lag, det var ikke min favoritt, men helt greit. Og etter lunsjpausen hadde vi Kano, jeg satt i Kano med Ane, som var ganske gøy, unntatt at vi kjeftet på hverandre hele tiden, typisk oss. Og på slutten skulle vi ha Kappeløp, eller de som ville være med, Ane kunne ikke, så hun byttet med Amalie. Og det var bare jeg og Amalie og Tobias og Daniel som var med i Kappeløpet, og som en selvfølge vant Tobias og Daniel for begge har Kano selv. Og Premien var en slush, men siden Tobias er den beste gidde han sin til meg.  På Onsdagen hadde vi Orientering og Klatring(Inkludert Taubane) Vi B klassen begynte med Orientering, og jeg kom på gruppe med Amalie og Ine, og nå har jeg endelig lært meg å bruke kompass. Egentlig skulle man ha alternativer til spørsmålene vi fant i skogen, men det hadde vi ikke fått, så vi gjorde alt fra hodet. Og det jeg likte best som skjedde på Orienteringen, var at vi hadde kommet til post åtte, og skulle til nummer ni. Men på Kartet, var det ikke merket opp en sti. Og Amalie sa ''Jeg vil ikke gå midt ute i skogen uten en sti å følge'' og jeg joinet henne. Da sa Ine ''Tror dere at det er en morder der opp i skauen da?'' og vi begynte å le svakt. Så snur Ine seg og der står Jarle(Lærer) oppe i en bakke, og hun skiker noe så sykt! Og jeg snur meg og joiner henne og.. det var egentlig ganske morsomt for Jarle sto der oppe å ledde. Når alle gruppene var ferdig på Orienteringen og hadde spist litt, byttet vi med A klassen, sånn at de gikk på det vi hadde og vi gikk på Klatring. Og når vi klatret, klatret vi på en 25 meter høy vegg, det høres kansje ikke så høyt ut, men det VAR høyt. Når vi kom opp, tok vi Taubanen ned igjen, og det var så gøy at andre gangen slengte jeg meg bare utenfor! Og vær gang Jarle tok bilde, hadde jeg de rarestear fjesene.. Torsdagen var ikke favorittdagen min IDET HELE TATT. Vi skulle gå en tur, vi begynte klokken ti om morgen, og kom hjem klokken fire om dagen! Det var en sykt lang tur, og det regnte sånn at det var så glatt at Tobias oppførte seg som livakten når vi gikk på det glatteste, haha. Jeg og Sara hadde bare joggesko på oss, (jeg fant ikke støvlene mine og jeg har ikke fjellsko..) og når vi var våt pågrunn av regnet gikk vi rett i dammer og gjørmepytter, som at vi var fem år igjen, og vi ble -helt- kliss våt. 

   

  Nå er jeg ganske sliten, og ikke helt i humør, så mer bilder og tekst kommer.. ~ Kaja 

   

   

 • Leirskole og konfirmasjon -  Ja, jeg vet, vi er ikke så flinke til å blogge. Har ikke fått tatt så mange bilder heller, men ja. Jeg har jo vært på Trolldom, og det var utrolig gøy! Kusinen og fetteren min var en av ''korerene'' og de var flinke. Har også vært med Kaja, og vi lo oss i hjel hele tiden, som vanlig! :-) Så har det vært sykkeldag på skolen, noe som jeg ikke kunne være med på pga armen. Ine hadde skadet nakken sin, så hun kunne heller ikke. Vi var så og si de eneste i gamlebygget, og vi bråkte, lo, og tullet en god del...tror vi nesten raste ned hele bygget, haha. Meeeen som det står på overskriften - leirskole og konfirmasjon. I morgen skal Jostein ha konfirmasjon, og mamma stresser ganske mye. Familien fra sørlandet skal overnatte i vårt hus, så jeg må låne bort rommet mitt, og sove på Maria sitt rom. Men gleder meg til å få se dem igjen! I morgen i Josteins konfirmasjon skal jeg også spille på kornetten, og da skal jeg spille Mr. Sandman (haha, det var et år Jostein var hekta på den sangen). Og på mandag reiser klassen og paralellklassen min på leirskole! Gleder meg kjempemye - tihi. Men det er noen aktiviteter jeg ikke kan være med på, som fjellklatring osv pga armen...æsj. Jeg skal ligge i hytte med Kaja, Sara, Ingrid, Marianne og Natalie S, storfornøyd med gruppen! Har utrolig vondt i halsen i tillegg, håper ikke jeg får det samme viruset som mamma og Maria hadde. Men jeg må gå nå - seeu. ♥

   


  // ''Kem skal du rope på når skogen står i brann? OLE KLEIVEN''

   


  // det på armen min er klistremerke man må ha for å komme inn


   

  Beklager for dårlige mobilbilder, nok en gang! sukk, har så lyst på skikkelig kamera nå...

   

  -Ane

 • Les mer i arkivet November 2012 Oktober 2012 September 2012

  Ane & Kaja

  Vi er to livlige jenter som driver bloggen fraw. Bloggen handler om hverdagen og alt som faller oss inn, altså alt det rare i hodene våre. Begge to er veldig interessert i foto og redigering, så masse bilder blir det!

  Kategorier


  Annet Blogg Blogganbefalinger Dyr Foto Foto: Blogganbefalinger Foto: Dyr Foto: Insekter Foto: Landskap Foto: Natur Foto: Portrett Foto: Sunrise/sunset Foto: Vann og dråper Hverdag Inspirasjon Musikk Outfit redigering

  Arkiv


  November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  vinn to billetter til førpremieren og et møte med to av twilightskuespillerene Tiden går fort - Snø! - Lovely feeling - Solnedgang - Høst igjen - autumn is here Hello Sunday my heart lives in paris Familiekos

  Lenker


  blogg.no
  Få din egen blogg!
  Gratis design
  Header, bilde greier

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits