fraw - Ane ~
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hårkur og fotodag -Heyy, Ane speaking! *love*

 

Jeg og min kjære søster (Mariare.blogg.no) har nettopp tatt hårkur! Oppskrift får du lenger nede. Nå er håret mitt kjempemykt, får ikke nok av å ta på det, haha. Fått splitter ny seng i dag, og når jeg kom hjem fra skolen hoppet jeg opp og ned - liker den mye bedre enn den forrige. Appropos skolen, så har det ikke skjedd så mye i dag. Vel, vi hadde vår første uketest, og jeg syntes det gikk helt topp! Men nok mas og jag, her får du oppskriften på hårkuren;

(til 1 hår)
~ 1 egg, 1 ss honning & 1 banan
~ Visp alt dette sammen, og gni det inn i håret med fingertuppene. Ta også i tuppene. Når du er ferdig, tar du på en plastikpose eller lignende over håret så det ikke skal grise. Ha i 15-20 min, og skyll godt ut. Ta sjampo og balsam i, skyll ut, og la det tørke naturlig. Voilà, så har du mykt fint hår! Dette hjelper også mot slitt hår.
 

Jeg og Maria tok noen bilder også!
Smykke fra Accessorize - bukse fra Sør-Afrika - genser fra Cubus

God natt ~

 • Smoothie Time ~ Outfit  Hei alle ute i bloggverdenen!

  Idag skal Innlegget handle om Outfit, smoothien min og dagen. Idag når jeg våknet, så skulle Mamma egentlig ha reist til Haugesund og jeg og Pernille skulle gå til skolen alene, men sånn ble det ikke. Mamma gikk rundt og stresset, mens Pappa kom litt senere for å hjelpe Mamma med å komme seg avgårde. Det var liksom veldig, vell, stressende.. På skolen hadde vi gym idag, en som jeg synes varte ganske lenge.. Vi hadde først litt oppvarming, oksen, tom og jerry og Kanonball ~ Jentene mot guttene. Vi brukte en god tid på gymmen, og først når jeg begynte å spise, var storfri begynt, så vi fikk sitte inne, og vi snakket masse om Orkanen Isaac, det regnet og blåste sånn hos oss, at vi tullet med at Isaac hadde kommet, hah. Nå sitter jeg her hjemme, spiser Toast, drikker smoothie, hører på Paramore og at Pappa river ned gangen, blogger og er på Gsm.  
  Jeg har ikke mer å skive nå, så du kan få litt bilder.

   

  Smoothie Oppskrift ~ Banan ~ Bringebær ~ Surmelk. Kjempe sundt og godt!
  Klær ~ T'skjorte Fra Zara ~ Bukse fra Vera Moda

   

  Blogges! ~ Kaja

   

 • Tyrkisk yoghurt  Hey you, Ane her ♥ 

   

  Sitter med et bomberom, lekser og tyrkisk yoghurt and having a great time... Mitt kamera funker ikke som sagt, og finner ikke mamma sitt, så har ikke noe bilder. Kan ikke bruke telefonen min heller, siden den er elendig. *Y* Har også dårlig tid på meg siden jeg må rydde rommet, gjøre lekser osvosv før musikken. For et liv!
  ~ Bare så det er sagt, jeg er ikke verdens beste blogger. Skal prøve å blogge så mye som mulig, men jeg har et ganske kjedelig liv. Får vel gjøre det, for dere søtinger! Og siden jeg har lovet dere å legge ut et bilde av meg, så vær så god -


  Det første jeg fant-sommeren2012
   

  Som Kaja elsker jeg også siden WeHeartIt. Klarer ikke være på noe annet uten å være innpå det. Heter Anex00 - følg meg! 

  Q - Har du også WeHeartIt?
   

  Tiden flyr! Må dra. Blogges pplz. ♥

 • WeheartIt ~  Heisøtinger, nå er det en liten stund siden vi har blogget, men nå kommer et nytt innlegg! 
  Vell.. Idag hadde vi valg av TrivselsLedere, og jeg ble en av de, Yay! Trivselsledere er sånn at de skal gå rundt i ett friminutt og skjekke at folk har det bar og sånt.. Også ble jeg sånn erstattening til elevråden(?) i klassen våres. 

  Men siden overskriften heter WeheartIt, må det handle om det.. 
  Det jeg skulle si om WeheartIt, er at jeg rettogslett elsker det. Jeg MÅ ha oppe en side med WeheartIt når jeg er på pc'en, bare må. Inne på WHI, finner man masse bilder, av alt du kan tenke deg! (Og du kan finne mange bilder av Logan der, mweheh) Folk kan ''hjerte'' bildet ditt, det er det samme som å like bilde. Og jeg og Ane har en konkuranse om hvem som får flest hjerter.. Jeg leder nå, men Ane er litt skremmende fortider. Jeg kan jo vise dere noen biilder fra WHI, enjoy!   Egentlig skulle bildene være i størrelse 800, men jeg vet ikke hva som skjedde. :/ Nå får jeg kjeft av Ane...
  Blogges senere da! ~ Kaja   • Madagasker 3  Ja, idag har jeg fått lov av søte Amalie å bli med på Kino. Da så vi Madagasker 3, kansje litt barnselig.. MEN DEN ER GØY! SÅ IKKE KLAG! Vi gikk da etter på til faren, og ventet på at moren skulle hente oss. Og nå sitter vi her og er på pc'en.  Eller Amalie slo den av, for hun ville se på Trigger, haha. 

  Idag, begynte jeg og Ane på en konkuranse, nemelig hvem som får flest hjerter på weheartit.com, og jeg leder! 51  hjerter har jeg fått på et bilde. Weheartit.com er et bilde sted, og når jeg mener hjerter mener jeg egentlig ''likes''. 
  En annen ting, ser at Ane har skrev... Klapp til deg Ane. :)

  Blogges da! (Unnskyld for lite innlegg) ~ Kaja  

 • Proud to be me  HeiHeiHallo! 

   

  Ane som skriver! I dag skal jeg på tur med familien, så må skrive litt raskt. Tenkte siden Kaja allerede har slengt inn litt informasjon om seg, kan jeg likegjerne også gjøre det. :)
  ~ Jeg heter Ane, som sagt, og er noen måneder eldre enn Kaja. Har stritt, langt, lysebrunt hår, og brun/grønne øyne. Jeg elsker å ta bilder - selv om jeg ikke er så flink eller særlig fotogen -, samt redigere dem. Bruker Paint og PicMonkey, men liker best Paint. Har et dårlig kamera som ikke funker for tiden, men bruker mamma sitt speilrefleks når det er nødvendig. Det er ikke overdriving når jeg sier at jeg er en stor lesehest, for jeg elsker bøker. Kan ligge i sengen hele dagen å lese om jeg har en god bok. Jeg elsker sang og musikk, og kan høre på alt mulig fra Linkin Park til One Direction. Er hodestups forelsket i Logan Wade Lerman - og Joshua Ryan Hutcherson. Er ikke de herlige? Og så elsker jeg Gresk mytologi, Zevs and that stuff.. ++ at jeg elsker The Hunger Games. Lest alle tre bøkene og sett filmen flere ganger. Har en rotte, hetterotte, som heter Svarten. Hun har kreft og strever med å gå, så hun har ikke så lenge igjen. Vi skal snart få tanten min sin katt sin kattunge, og jeg gleder meg veldig. Driver også en annen blogg - Anere.blogg.no - stikk innom den! Går på fotball med Kaja, og spiller i norges 4 beste skolekorps (wii!). Står i mål og spiller forsvar i fotball, men står mest i mål. I korpset spiller jeg kornett, noe jeg er veldig fornøyd med. Elsker å le, derfor prøver jeg å være så mye som mulig med Kaja (haha)

   

  Søte Violetta ♥


  Bilde av meg kommer senere.

  Ane *love* ~ 

   

 • The girl named Kaja.  Heisøøtinger. :) 

  Nå sitter jeg i den turkise sofaen min og hører på Taylor swift's nye singel ~ we are never ever getting back together. Den liker jeg kjempe godt!  Og jeg spiser litt chips fra i går. Men siden dette er en ny blogg, har jeg ikke fått skrevet så mye om meg.. Jeg kan vell skrive litt!.

  ~ Som du nå vet, heter jeg Kaja. Jeg har blondt krøllet hår med naturlige striper. Øynene mine er både blå, grønn, grå og et lite hint av gul. Jeg elsker foto og redigering, og jeg har mitt eget speilrefleks. Når det gjelder musikk, hører jeg på masse rart.. Alt fra Taylor swift ~ Justin Bieber ~ Avril Lavinge ~ Parmore osv.. Men favoritten min er Paramore. Filmer gjelder det de som har spenning.. og monstre, heh, det elsker jeg. Jeg takler IKKE spøkelser, det er det værste du kan snakke med meg om.. Jeg er hodestups forelsket i Logan Lerman, det er Ane og. Jeg elsker Gresk mytologi, det er helt fantastisk. Jeg driver også bloggen Luuveme.blogg.no, stikk innom den da! Jeg går på ridning, eller som Pappa sier ''Hesting''.. og jeg går på Fotball. Når det gjelder klærene mine, har jeg ikke noe stilikon, så jeg klær meg i det jeg føler meg vell i. Jeg har en verdens nydeligste og rareste Golden retriever som heter Romeo, og verdenst skjønneste Katt som heter Leo(na) 

  Søte Romeo Vennen. <3
  Tror det var nok. (: Blogges da! ~ Kaja 

   

   

 • Følg oss!  Hei! (:

   

  Vi er to jenter som heter Ane og Kaja, og er veldig glad i foto og redigering, så vi måtte skaffe oss en blogg å ha alt på. Her innpå får du masse bilder, og andre rare greier. Du kommer nok til å merke at vi er helt fortapt i gutten Logan Lerman, noe som vi er stolt av. Ta gjerne en kikk her innimellom, vi blir alltid glad for nye lesere!


  Logan Wade Lerman ♥
   

  Blogges ~ 

 • Les mer i arkivet November 2012 Oktober 2012 September 2012

  Ane & Kaja

  Vi er to livlige jenter som driver bloggen fraw. Bloggen handler om hverdagen og alt som faller oss inn, altså alt det rare i hodene våre. Begge to er veldig interessert i foto og redigering, så masse bilder blir det!

  Kategorier


  Annet Blogg Blogganbefalinger Dyr Foto Foto: Blogganbefalinger Foto: Dyr Foto: Insekter Foto: Landskap Foto: Natur Foto: Portrett Foto: Sunrise/sunset Foto: Vann og dråper Hverdag Inspirasjon Musikk Outfit redigering

  Arkiv


  November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  vinn to billetter til førpremieren og et møte med to av twilightskuespillerene Tiden går fort - Snø! - Lovely feeling - Solnedgang - Høst igjen - autumn is here Hello Sunday my heart lives in paris Familiekos

  Lenker


  blogg.no
  Få din egen blogg!
  Gratis design
  Header, bilde greier

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits