fraw - Ane ~
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hello SundayHei!

Nå er det søndag, som betyr ikke lenge til skole igjen. Det er kansje grunnen til at jeg ikke liker så godt søndager.. men man kan spise resten av godteriet og bare slappe av helt. Idag skal jeg i bursdagsbesøk til fetteren min, kansje det blir blogging om det og. Akkuratt nå sitter jeg go koser med Myrna og ser på tv imens jeg ser på blogger. En annen ting, jeg og Ane ser etter ett nytt design og en ny header. Har du noen til oss kansje eller noen tips? Si ifra! Q - Har du en fin søndag? 
- Kaja  

 • Familiekos  Hei! 

  Nå sitter jeg og lillesøsteren min og ser på SOS svartskjær hos Tante og Onkel. Før vi gikk for å se på film, satt vi alle nede i stuen og så på Skal vi danse. Og alle regnes med meg, Pernille, Cecilie, Silje, Onkel og Tante. Vi hadde Pizza og masse godteri og koste oss skikkelig. Ellers så har vi sett også på Dauinger, og det er så spennende! Skulle virkelig ønske det var vær dag.. men man kan ikke få alt man ønsker seg heller.   - Kaja 


 • Let the rain wash away, all the pain of yesterday -  // Bilde fra WeHeartIt

   

  I dag våknet jeg med at Violetta malte i sengen min, så lå jeg og koste litt med henne før jeg stod opp og gjorde meg klar til kamp. Kaja har vel forklart det meste av turen i det forrige innlegget, var ikke så bra avslutning på sesongen nei. Når jeg kom hjem var det rett i dusjen og så pc. I morgen skal jeg på seminar til kl 4, så skal vi ha konsert til ca 6 (?). Skal prøve å blogge, men lover ingenting. ;) Og håper jeg får bildene av  Hanne snart, så det ikke bare blir WeHeartIt bilder.

  Hva har du gjort i dag?

   

  - Ane

 • dårlig slutt på sesongen..  Hei!

  Overskriften..ja. Idag var siste kamp på sesongen før jul. Og vi tapte, men uannsett synes jeg det var gøy, for fotball er virkelig gøy! Den andre tingen som var litt kjiipt, var at vi måtte kjøre i en time, en halv time med ferge og så tjue minnutter til i bil. Men i bilen, så sloss jeg og Ane, haha. Og på veien ble jeg og Ane enig om at Sauer skal ta over verden, og Kuer er framtidens helter.. vi er så teite. Nå er jeg kommet hjem, og dusjet med en gang. Mamma har kjøpt en sånn hudrensekrem greie, for kansje noen har merket at jeg har ''litt'' kviser? Ja, ihvertfall ble veldig glad for at hun kjøpte den. God helg forresten! Idag skal jeg og Pernille overnatte hos Onkel og Tante, som blir kjempe kjekt. Håper jeg får blogget derfra. 

     Håper den virker! Lager kansje ett innlegg om hvordan den virker. 
  - Kaja 

 • trønder  Hei!

  Anngående overskriften, så er det pågrunn av at i hele dag har Daniel gått rundt og ropt eg æ trønder! (Har ikke peiling på hvordan det skrives..) men jeg hang med meg på han, så en god del gikk rundt og ropte det og snakket som en trønder. Og på Uketesten idag, gikk det ikke helt supert.. 15 av 20. Så den er jeg helt klart ikke fornøyd med, og håper det blir bedre neste gang! Ellers, så hadde vi kor idag. Siden våres klasse er så englebarn, fikk vi gå litt før en de andre klassene, haha. Når jeg kom hjem, lagde jeg meg en toast og satte meg ned i sofaen og bare chillet den, i noen minutter så gikk jeg opp her for å blogge og ta litt bilder av Leopusen som lå i sengen min.

  Nå skal jeg til Dino igjen, blogger senere etter det! ~ Kaja

   

 • overskrift skal være her  Hei!

  Idag har det vært en helt vanelig dag, så man kan si at den har vært egentlig ganske kjedelig... Jeg forsov meg til 10 på halv 9, så jeg gikk glipp av den første time som var norsk, hehe. Og den andre timen hadde vi gym, og jeg hadde ''glemt'' gymtøyet, så jeg Line, Rebecca og Sara satt i klasserommet istedenfor og spionerte. Hvorfor Line, Rebecca og Sara var ikke i gymmen? Line har en stor bettenelse i foten, så hun bruker krykker og kan ikke være i særlig fysisk aktivitet. Rebecca og Sara hadde vist vondt i foten.. Hvorfor vi spionerte? Jo, i vår klasse har det vært stjeling fra matboksene til elevene i klassen, og stjeling fra f.eks boller Christoffer hadde med på bursdagen, Pepperkakemenn vi hadde hengt opp i 6.klasse osv... Og det skjer alltid i en time vi ikke er der, som gym eller fysak. Så vi satt oppe på hemsen og stirret ned på klasserommet. Men de eneste som kom inn, var Jarle og Hassaan... Når jeg kom hjem, var det rett på å øve å uketesten vi har vær uke, det er jo gøy! 

   

  Unnskyld for dårlig kvalitet på bildene av meg, jeg har ikke funnet en pære til lmpen min enda....

  Q - Har du uketest?
  Q - Likte du bildene? 

 • I love east -
   

  Beklager for en elendig blogging av meg, vet, vet. I helgen var jeg jo på seminar, fem Sør-Afrikanere styrte det, og vi spilte uten noter mens vi danset og sang. Kos. ♥ Nå har jeg akkurat kommet hjem fra kamp, første kamp på ca fem uker! Vi tapte 3-2, haha.. Og så har jeg funnet minnekortet mitt endelig. Men det hjelper ikke når mamma ikke finner laderen til kameraet sitt.

   

  Har du gjort noe gøy i helgen?

   

  - Ane

 • Borte bra, hjemme best  heihei! nå er jeg kommet hjem fra kvamskogen, og jeg kjenner det er veldig deilig å komme hjem. jeg kan være på internett, ligge i min egen seng som jeg ikke deler med Pernille eller Synne... ja masse egentlig. Vi reiste dit på torsdag, og kom idag. Fredag pg Lørdag gikk vi tur, og jeg gikk helt amok med speilrefleksen min.. synne og. Vi var ikke på vår hytte, men på Daniel og Synne sin hytte.. så der var det en del folk. Synne har tre mindre brødre, og Daniel har en storebrør, besteforeldrene var der, moren til synne, moren til daniel og jeg, mamma og pernille. Og i går kveld, reiste Synne og de, og alle kjente det var roligere med en gang.. haha. Med en gang de hadde gått, var det fram med lørdagsgodteriet og sku på tv'en, vi hadde jo tenkt til å se amigo grande, men det var dauinger istedet, som jeg elsker! Den serien er bare kjempe spennende og bra! Anbefaler til alle som liker spenning. Når vi gikk tur på fredagen var det en liten tur rundt trekket og ned igjen, men på Lørdag gikk vi en litt lengre tur i fire timer, og begge var virkelig deilig. Lørdagen grillet vi alle i et grillhus, der det også var mange andre familier.. vi grillet pølser og pinnebrød og hadde med oss masse annet godt. 

  Ja, det var egentlig det. :) Dette innlegget skulle egentlig blit publisert igår, men hadde ikke tid. Så bare gjore noen små endringer, og ja.. 
  - Kaja 

 • Oppsummering -  Jeg har ikke blogget på en uke, og det skal jeg skjerpe meg på. Denne uken har jeg vært ganske travel, men du skal få en oppsummering for uken ;) Mamma har enda ikke funnet laderen til kameraet, så har bare tatt mobil-bilder. Irriterende at jeg ikke har mitt eget speilrefleks eller velfungerende kamera!

   

  I helgen var jeg på sjokoladekappleik og hørte på kusinen min, Ingeborg, og flere spille på fele og trekkspill, gøy, hun var kjempeflink! Elida og Runa var der også, verdens beste og skjønneste kusiner.. Overnattet der til søndag, og vi dro hjem da.

   


  // skjønneste Elida!
   

  Mandag var jeg på kino med Ine, der vi så Kon-Tiki, kjempekooos. ♥ Likte filmen veldig godt, bortsett fra den delen der jeg mast mer enn halve popkornet på gulvet...haha. Etterpå dro vi på McDonalds!

   

   

  Tirsdag dro jeg på kino med Anna, og så Kon-Tiki (igjen). Like kos det! Savnet henne. Senere dro vi på Burger King sammen med Kari, mens resten dro på kinorestaurant.

   


  // Fiiiine Anna. ♥

   

  I forgårs var jeg med Patricia, og så kom Hedda kl 2, vi hadde det kjempegøy og lagde muffins - de ble supergode! Hedda overnattet til i dag, og dro igjen kl 2. Ine kom opp, og vi var sammen i dag og. :)

   

   

  Innimellom har jeg faktisk jobbet en god del hjemme, er ikke bare sånn slappis (haha....). I helgen skal jeg på Hot & Funky seminar med korpset, blir ikke så god tid til blogging da. Og forressten kan jeg begynne å spille fotball igjen nå, og stå i mål! For dere nye lesere kunne jeg ikke spille fotball på seks uker pga skadet hånden. Glaaaad!

   

  Har du gjort noe spesielt denne uken? - Ane

 • Slappdag..  Idag har det bare vært en kjedelig slapp dag.. jeg har bare ryddet,  hørt på musikk og vært på pc'en. Kusinene mine har bursdag så vi skal dit i dag og. :) 
  Igår så var jeg og Mamma på kjøpesenteret, og da kjøpte vi endelig en høstjakke til meg! Den ble jeg kjempefornøyd med, jeg har enda ikke giddet å ta bilder av den, men de kommer imorgen.. tror jeg. 
  Vi kan ta noen bilder for jeg har ikke noe mer å skrive om...  Ja, vi snakkes senere. ~ Kaja 

 • Les mer i arkivet November 2012 Oktober 2012 September 2012

  Ane & Kaja

  Vi er to livlige jenter som driver bloggen fraw. Bloggen handler om hverdagen og alt som faller oss inn, altså alt det rare i hodene våre. Begge to er veldig interessert i foto og redigering, så masse bilder blir det!

  Kategorier


  Annet Blogg Blogganbefalinger Dyr Foto Foto: Blogganbefalinger Foto: Dyr Foto: Insekter Foto: Landskap Foto: Natur Foto: Portrett Foto: Sunrise/sunset Foto: Vann og dråper Hverdag Inspirasjon Musikk Outfit redigering

  Arkiv


  November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  vinn to billetter til førpremieren og et møte med to av twilightskuespillerene Tiden går fort - Snø! - Lovely feeling - Solnedgang - Høst igjen - autumn is here Hello Sunday my heart lives in paris Familiekos

  Lenker


  blogg.no
  Få din egen blogg!
  Gratis design
  Header, bilde greier

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits