fraw - Ane ~
Forside Add meg Om meg Kontakt

autumn is hereQ - Likte du bildene? 
Kaja

 • bestevenn bilder  Hei alle skjønninger! Idag hadde jeg og Ane tenkt til at vi skulle lage header bilder, men det var ganske vanskelig.. heldigvis kom Patricia sånn at hun kunne ta bilder av oss. Vi må se gjennom bildene, men en ny header og nytt design kommer om ikke lenge! Ellers idag, på skolen så hadde vi datatime, men pc'en vi brukte hadde klikket så noen av oss fikk gå inn på klasserommet, men da var jo Ane så smart at hun ropte LØØP!! ute i gangen så Jarle kjeftet litt på oss... Nå sitter jeg og ser på I kveld med Ylvis og koser med Leona. 

  Ja, det får bli alle bildene... Og en ting til.. En måned til bursdagen min! WIII! ~ Kaja


 • Høstensbilder  Idag endte jeg opp med Line igjen, men det tar jeg IKKE negativt, for dag gjør vi favoritt'tingen min, foto og bilder. Egentlig fikk jeg ikke være med noen idag, for jeg måtte gjøre noe hjemme.. men så kom Line og Mamma sa Ja, for vi var kreative når vi tok bilder... rart. Men når vi gikk til Line, hadde vi tusenvis an høstbilde ide'er.. og de ble alle tatt bilde av. På skolen idag, var det egentlig ikke noe mer spesielt enn at vi så på SpiderWick. Den var litt ekkel, så jeg og tre andre jenter satt oss opp på hemsen og så derfra heller.. Det var egentlig bare det. Når jeg kom hjem, måtte jeg hjelpe Mamma med en foto greie. Vi har en gammeldør inne i huset, og så var det masse dugg på den og jeg tok hånden min på skyggen.. og ja. Så var det rett opp på rommet å rydde og støvsuge, og så ringte Line.. 


  //Private bilder 

  Da snakkes vi senere! ~ Kaja 

 • Tom for strøm -  Det er både kameraet og jeg som er tom for strøm akkurat nå... Er kjempetrøtt, selv om jeg ikke har gjort noe i dag som skulle ha tappet meg for energi. Skal til butikken med Ine og Kaja senere, får sikkert opp energien da. ;-) Vi skal kjøpe oss litt forskjellig, og så skal vi hjem til Ine for å se norske talenter. Blir kos. ♥ Og ja, mamma finner ikke laderen sin fremdeles, hun skal lete litt mer senere. Er så utrolig irritert! Jeg var skikkelig klar til å gå ut å ta bilder, kjempefint vær og hadde mange ideèr, men så er jo ikke laderen her... Men jeg redigerte nettopp noen bilder som jeg tok i sommerferien (?), og tenkte å dele dem med dere! Enjoy. 

   

   

  Er nybegynner, og selv om jeg har brukt pixlr en god del kan jeg ikke alt, så dette er litt ''enkle'' bilder. :)
  Hva syntes du? ♥ - Ane
 • Litt som en Indianer..  Hei søtinger! Jeg har vært med Line, og vi er helt fotohekta! Vi har tatt bilder nesten hele dagen. Og siden Line IKKE er fotogen, måtte jeg være modell, det får nå gå bra.. Idag, tror jeg det har vært den beste fotodagen våres, og vi har hatt en del! Line hadde noen fjersmykker, og en topp som var litt sånn Indianer'aktig.. så jeg var liksom en Indianer. Men jeg kan jo ta litt om skolen idag.. Vi jenter fikk vite at vi skal ta HPV vaksinen dagen etter høstferien.. Jippi. Da kan jo vi sitte hele uken under bordet våres og grue oss til mandag. Ellers var dagen helt fin. I storfrimenuttet, var jeg trivselsleder, og jeg var på leken scoopball og frisbee. Lurer på hva jeg skal på neste neste uke. Håper jeg får kubbespill som Line! I samfunnsfag, skulle Martin(lærer), vise oss hvordan det var å bli fraktet i en båt som slavcer for veldig mlenge siden... og jeg kan si at det var veldig trangt..
  Har jeg mer å skrive om? Tror ikke det, og da viser jeg litt bilder!
   Alle bildene er tatt av Line, men jeg har redigert dem.

  Snakkes da! - Kaja.

 • Kollasj!  Heihei! Nå sitter jeg på Picasa og lager en kollasj av noen bilder jeg tok av meg idag.. Enjoy!

   

  Idag skal jeg i bursdagsbesøket til Rebecca, og jegha med kameraet, så bilder etter på kommer. ;) - Kaja

 • Les mer i arkivet November 2012 Oktober 2012 September 2012

  Ane & Kaja

  Vi er to livlige jenter som driver bloggen fraw. Bloggen handler om hverdagen og alt som faller oss inn, altså alt det rare i hodene våre. Begge to er veldig interessert i foto og redigering, så masse bilder blir det!

  Kategorier


  Annet Blogg Blogganbefalinger Dyr Foto Foto: Blogganbefalinger Foto: Dyr Foto: Insekter Foto: Landskap Foto: Natur Foto: Portrett Foto: Sunrise/sunset Foto: Vann og dråper Hverdag Inspirasjon Musikk Outfit redigering

  Arkiv


  November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  vinn to billetter til førpremieren og et møte med to av twilightskuespillerene Tiden går fort - Snø! - Lovely feeling - Solnedgang - Høst igjen - autumn is here Hello Sunday my heart lives in paris Familiekos

  Lenker


  blogg.no
  Få din egen blogg!
  Gratis design
  Header, bilde greier

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits