fraw - Ane ~
Forside Add meg Om meg Kontakt

blogger jeg leser • Har du en konkurranse?  Heihei! Jeg sitter å kjeder meg, har du noen konkurranser som jeg kansje kan delta i? Skriv det i kommentarfeltet! Håper jeg får så mange som mulig som skriver. 
  - Kaja 

 • Kakemann..  Heihei! Nå er vi i ilag og blogger fra ipoden, pågrunn av vi holder på med så mye på pc'en... Ser på glee og koser oss med kakemann og saft! I dag har vi sunget med mikrofon, og ja. Nettopp komt hjem etter å ha levert Pernille hos en venn.
  Regner her, gjør det det hos dere?

  Kakemonster...

  Blogges! - Ane og Kaja

 • Blogger jeg leser -
  l0ve.blogg.no favorittblogg, leser hver dag. Elsker bloggen hennes, hun skriver så bra, og hun har fantastiske bilder. Love!

   


  tcmn.blogg.no - hun har fine bilder, og skriver kjempebra.

     Mariare.blogg.no, min fantastiske søster sin blogg. Les den, kjempebra!


  ealk.blogg.no, elsker bildene hun tar osv osv! Anbefaler virkelig.

   

  Og så leser jeg selvfølgelig luuveme.blogg.no, men ja, det er de bloggene over jeg leser mest. Leser du noen av de bloggene?

   

  Ane -

 • Livet er herlig -  Nydusja, kakao, og en varm onepiece, er ikke livet herlig?

  Vi har nettopp spilt kamp mot noen blå folk (haha, vet ikke hva de heter, men de hadde blå drakter). Det høljet ned, ble kliss våt. Men 3-1 til oss, wiii. Velfortjent, bra spilt jenter! Nå koser jeg meg på rommet og synger høylytt (....) Orker ikke skrive mer nå, sorry ~

   


  *ustelt og nydusja*    YouCam bilde

   

  Ane -

 • Bare bilder fra Konfirmasjon.  Hei. 
  I dette innlegget skal det bare være bilder fra Konfirmasjon, okey? Jeg skrev tre innlegg igår, venter heller til i kveld.  Tror det var nok bilder. (; 
  Snakkes senere. ~ Kaja  

   

 • Hjemveien  Hei alle søtinger!
  Nå sitter vi på fergen igjen, på veien hjem. Onkel og Mamma sitter og prøver å finne ut av nettet, imens jeg sitter og koser meg å blogger, mwohaha...

  Vell.. Konfirmasjonen.. det var nå kjekt, men jeg kjedet meg imens Pernille satt og maste om å gå på lekeplassen, tilslutt gikk vi der, og det ble noen bilder. Masse bilder ble det, det var jo sånne søte navnekort med hjerte og alt! Så bilder av det ble det, og av masse annet. Og det var den beste dronning-pudding greie.. Jeg har smakt! Gu.. den tok jeg og bilder av.. Heh. Vi gikk og innom Kristine, da viste Benjamin meg YouTube'kanalen hannes. Det var liksom sånne tulle videoer. Det kan være at vi skal der om to uker.. håper jeg.

  Blogges! ~ Kaja

 • Tom -  for ideer å blogge om. I dag har jeg og Ine sittet på pc'en og vært på tur innom et 'spøkelsehus'. Noen lyder vi hørte skremte oss ut igjen, og siden satt vi inne på rommet. Så har jeg ikke annet å blogge om enn hva jeg har gjort i dag. Kjedelig liv, som sagt!

   

  Beklager, har ikke noen bilder til dere nå, filmet en video med mobilen, men den ble helt ræva. Sitter på rommet mitt og hører på ''Josh Hutcherson Song'' og ''Escal8r'', haha, fritids! Har tenkt til å lage smootihe og lese en bok nå, chille litt utenfor pc.

   

  Foressten, så redigerte jeg et bilde i dag. Ble ikke bra, fikk ikke til å få meg grå. Redigert i PicMonkey, om du lurer.

   


  Meg og Josh Hutcherson, haha. Fikk ikke det i 800 px, buh


  Ane -

 • Sitter på fergen  Hei igjen!
  Nå sitter jeg på fergen og spiser frokost, en rar frokost. Gulerøtter og en eplejuice. Vell.. jeg snakker og med Ane og Ine på telefonen, også blogger jeg fra ipoden. Jeg elsker den appen som gjør at man kan blogge fra mobil og iPod! Geni som fant opp den! En annen ting, så du MGP i går? Jeg gjorde,og sier gratulerer til Marcus og Martinuz(?)..

  Blogges! ~ Kaja

 • Konfirmasjon i Haugesund  Hei!
  Nå er jeg, pernille og Pappa på vei til haugesund, snart.. Vi skal i konfirmasjon. Det tar tre timer fra Bergen til haugesund, og vi skal kjøre opp og ned bare idag. Ønsk meg lykke til, jeg får nøye meg med å høre på Paramore hele veien.. Jeg håper det blir masse bilder sånn at jeg kan legge ut her, og det er masse hester på veien, yey!

 • Les mer i arkivet November 2012 Oktober 2012 September 2012

  Ane & Kaja

  Vi er to livlige jenter som driver bloggen fraw. Bloggen handler om hverdagen og alt som faller oss inn, altså alt det rare i hodene våre. Begge to er veldig interessert i foto og redigering, så masse bilder blir det!

  Kategorier


  Annet Blogg Blogganbefalinger Dyr Foto Foto: Blogganbefalinger Foto: Dyr Foto: Insekter Foto: Landskap Foto: Natur Foto: Portrett Foto: Sunrise/sunset Foto: Vann og dråper Hverdag Inspirasjon Musikk Outfit redigering

  Arkiv


  November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  vinn to billetter til førpremieren og et møte med to av twilightskuespillerene Tiden går fort - Snø! - Lovely feeling - Solnedgang - Høst igjen - autumn is here Hello Sunday my heart lives in paris Familiekos

  Lenker


  blogg.no
  Få din egen blogg!
  Gratis design
  Header, bilde greier

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits