fraw - Ane ~
Forside Add meg Om meg Kontakt

Nytt design!Jeg har bestemt meg for å bytte designet som jeg har gått lei av for lenge siden. Er usikker på når header osv kommer, vi får se. ♥

Og som dere sikkert har merket har jeg vært litt sløv med bloggingen i det siste, men det er fordi det har skjedd så masse. Kaja har foressten sluttet på denne bloggen, hun har laget sin egen; Cemo.blogg.no. Vet ikke helt hvordan bloggingen blir framover, når mamma får laderen til kameraet får jeg vel litt mer blogglyst. :)

 


// pus i tre!

 

- Ane

 • vinn to billetter til førpremieren og et møte med to av twilightskuespillerene  Dette er den første konkurransen jeg har satt i gang, og det blir vel den beste jeg noensinne kommer til å ha - her har du nemlig sjansen til å vinne to billetter til førpremieren av twilight! Og ikke bare det, men du kan også vinne et møte med to av twilightskuespillerene! Nikki Reed (Rosalie) og Jackson Rathbone (Jasper), er ikke det bare en helt fantastisk mulighet? Om du vil melde deg på, er det bare å trykke midy på videoen under, så kommer du automatisk til facebook-siden der du kan melde deg på. Varulv eller vampyr? Hvilken side er du på? Lykke til!

    

 • Tiden går fort -
  I går var jeg i 70-års-dag til min kjære bestefar! Tiden går utrolig fort - husker da jeg, besto, bestn og fetteren min var på hyttetur ofte før.

  Og i dag var jeg på Vannkanten med alle jentene i klassen og feiret Amalie sin bursdag som var forrige uke. Veldig gøyt - lenge siden jeg hadde vært der.

   

  - Ane

   

 • Lovely feeling -  Det er herlig å komme hjem til at pusen løper bort til deg og vil kose. Nå koser jeg med Violetta og spiser daim is, siden onkelen min er her. Føles som at jeg har all verdens tid på meg i dag, noe som jeg ikke har. Skal rydde det halvrotete rommet mitt, vaske platsik og gjøre litt annet husarbeid før jeg og Amund skal øve på kornett til lørdag igjen. Og i kveld skal jeg på fotballtrening! Så får vel gå av snart (....).

  Ha en fin dag videre!

   

  - Ane

 • Les mer i arkivet November 2012 Oktober 2012 September 2012

  Ane & Kaja

  Vi er to livlige jenter som driver bloggen fraw. Bloggen handler om hverdagen og alt som faller oss inn, altså alt det rare i hodene våre. Begge to er veldig interessert i foto og redigering, så masse bilder blir det!

  Kategorier


  Annet Blogg Blogganbefalinger Dyr Foto Foto: Blogganbefalinger Foto: Dyr Foto: Insekter Foto: Landskap Foto: Natur Foto: Portrett Foto: Sunrise/sunset Foto: Vann og dråper Hverdag Inspirasjon Musikk Outfit redigering

  Arkiv


  November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  Nytt design! vinn to billetter til førpremieren og et møte med to av twilightskuespillerene Tiden går fort - Snø! - Lovely feeling - Solnedgang - Høst igjen - autumn is here Hello Sunday my heart lives in paris

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg! Gratis design Header, bilde greier

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits