Borte bra, hjemme best

heihei! nå er jeg kommet hjem fra kvamskogen, og jeg kjenner det er veldig deilig å komme hjem. jeg kan være på internett, ligge i min egen seng som jeg ikke deler med Pernille eller Synne... ja masse egentlig. Vi reiste dit på torsdag, og kom idag. Fredag pg Lørdag gikk vi tur, og jeg gikk helt amok med speilrefleksen min.. synne og. Vi var ikke på vår hytte, men på Daniel og Synne sin hytte.. så der var det en del folk. Synne har tre mindre brødre, og Daniel har en storebrør, besteforeldrene var der, moren til synne, moren til daniel og jeg, mamma og pernille. Og i går kveld, reiste Synne og de, og alle kjente det var roligere med en gang.. haha. Med en gang de hadde gått, var det fram med lørdagsgodteriet og sku på tv'en, vi hadde jo tenkt til å se amigo grande, men det var dauinger istedet, som jeg elsker! Den serien er bare kjempe spennende og bra! Anbefaler til alle som liker spenning. Når vi gikk tur på fredagen var det en liten tur rundt trekket og ned igjen, men på Lørdag gikk vi en litt lengre tur i fire timer, og begge var virkelig deilig. Lørdagen grillet vi alle i et grillhus, der det også var mange andre familier.. vi grillet pølser og pinnebrød og hadde med oss masse annet godt. 

Ja, det var egentlig det. :) Dette innlegget skulle egentlig blit publisert igår, men hadde ikke tid. Så bare gjore noen små endringer, og ja.. 
- Kaja 

2 kommentarer

Line

Dato: 20.10.2012 Klokken: 17:06

Herrlighet så stilige bilder ! c: Hvor får du disse ideene fra? c:

Ane & Kaja

Dato: 20.10.2012 Klokken: 17:20

Line:
Haha, så søt du er da. <3

Skriv en ny kommentar

Ane & Kaja

11, Bergen

Vi er to livlige jenter som driver bloggen fraw. Bloggen handler om hverdagen og alt som faller oss inn, altså alt det rare i hodene våre. Begge to er veldig interessert i foto og redigering, så masse bilder blir det!

KATEGORIER

ARKIV


hits