Oppsummering -

Jeg har ikke blogget på en uke, og det skal jeg skjerpe meg på. Denne uken har jeg vært ganske travel, men du skal få en oppsummering for uken ;) Mamma har enda ikke funnet laderen til kameraet, så har bare tatt mobil-bilder. Irriterende at jeg ikke har mitt eget speilrefleks eller velfungerende kamera!

 

I helgen var jeg på sjokoladekappleik og hørte på kusinen min, Ingeborg, og flere spille på fele og trekkspill, gøy, hun var kjempeflink! Elida og Runa var der også, verdens beste og skjønneste kusiner.. Overnattet der til søndag, og vi dro hjem da.

 


// skjønneste Elida!
 

Mandag var jeg på kino med Ine, der vi så Kon-Tiki, kjempekooos. ♥ Likte filmen veldig godt, bortsett fra den delen der jeg mast mer enn halve popkornet på gulvet...haha. Etterpå dro vi på McDonalds!

 

 

Tirsdag dro jeg på kino med Anna, og så Kon-Tiki (igjen). Like kos det! Savnet henne. Senere dro vi på Burger King sammen med Kari, mens resten dro på kinorestaurant.

 


// Fiiiine Anna. ♥

 

I forgårs var jeg med Patricia, og så kom Hedda kl 2, vi hadde det kjempegøy og lagde muffins - de ble supergode! Hedda overnattet til i dag, og dro igjen kl 2. Ine kom opp, og vi var sammen i dag og. :)

 

 

Innimellom har jeg faktisk jobbet en god del hjemme, er ikke bare sånn slappis (haha....). I helgen skal jeg på Hot & Funky seminar med korpset, blir ikke så god tid til blogging da. Og forressten kan jeg begynne å spille fotball igjen nå, og stå i mål! For dere nye lesere kunne jeg ikke spille fotball på seks uker pga skadet hånden. Glaaaad!

 

Har du gjort noe spesielt denne uken? - Ane

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ane & Kaja

11, Bergen

Vi er to livlige jenter som driver bloggen fraw. Bloggen handler om hverdagen og alt som faller oss inn, altså alt det rare i hodene våre. Begge to er veldig interessert i foto og redigering, så masse bilder blir det!

KATEGORIER

ARKIV


hits