Pixlr.com -

Jeg fant en skikkelig bra nettside der du kan redigere bilder, nemlig pixlr.com. Pleier å bruke Efficient mest, men liker også Advanced veldig. Har ikke fått testet Playful enda, så. Jeg og Ine redigerte noen bilder i dag! De ble ikke så bra, var mest sånn tulle-greier. Legger bare ut dette ene som jeg har redigert før, men nå fikk jeg hele til å bli grått - 

 


// Me and Josh Hutcherson, the perfect couple. ♥ Haha neida

 

I går var jeg i besøk til Rebecca, og det var utrolig gøy! Tok med mamma sitt kamera og lånte minnekortet hennes (finner fremdeles ikke mitt!), men selvfølgelig var hennes tomt for strøm før jeg fikk tatt ètt bilde. Kaja fikk tatt mange bra bilder, så får håpe hun legger ut noen. I besøket ridde vi på hesten til Rebecca (Hekla) og spiste oppe i stallen hennes. Great time!

 

Det irriterer meg sånn at jeg ikke finner minnekortet mitt, for da får jeg ikke ta noen bilder, eller legge ut de jeg har innpå der. Finner heller ikke mamma sin lader til kameraet, får spørre henne hvor den er når hun kommer hjem. Og så kjeder dere sikkert vettet av dere med å bare sitte og stirre på tekst og lite bilder. Uff! I kveld skal jeg vaske plastik, ta ut og inn oppvaskmaskinen, rydde litt, og så skal jeg bare slappe litt av med boken min tror jeg. Leser btw Pecy Jackson - Den Siste Olymper. Utrolig bra! Dette er siste boken av alle fem, har lest de andre alt.

 

Men nå må jeg gå, kos! - Ane

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ane & Kaja

11, Bergen

Vi er to livlige jenter som driver bloggen fraw. Bloggen handler om hverdagen og alt som faller oss inn, altså alt det rare i hodene våre. Begge to er veldig interessert i foto og redigering, så masse bilder blir det!

KATEGORIER

ARKIV


hits