Fotodag -

NOT. Finner ikke minnebrikken! Mamma...hun tvingte meg til å rydde, og nå finner jeg ikke minnebrikken. Har sikkert lagt den vekk en plass. Finner den i morgen, og kan legge ut bildene da!

 

På onsdag var det tur til dronningen (et fjell) med skolen, noe som gikk fint, bortsett fra at halve skolen mente de døde når vi ikke hadde komt halveis engang.

Torsdag kom mamma på skolen og sa vi skulle til legevakten, og jeg bare ''Wait, what?''. Såå dro vi og tok av gipsen! Endelig. Alt var fint på bildet, men jeg er veldig slapp siden jeg har blitt vant til å ikke bruke musklene. Det gjør også litt vondt enda. Senere var det musikken, noe som gikk veldig fint.

I daaaag var jeg i bursdagsbesøk til kjære og søte Birthe som hadde bursdag 3. September! Gratulerer med overstått søte cupcaken min ♥ Hun feiret det på vannkanten med bowling og hamburger, noe som var kjempegøy! Vi koste oss masse, og jeg fikk mest poeng av alle barna på bowling, wihuu (skryteskryte). 

 

Vel, i morgen så skal jeg i Rebecca sitt bursdagsbesøk, og ja. Gleder meg. :) Skal ta mamma sitt kamera senere og ta masse bilder ute! Vet ikke hva som skjer, men jeg virkelig elsker å ta bilder nå. Hver ting jeg ser tenker jeg bare ''åå, hvorfor har jeg ikke kamera nå?''. Skal poste bildene om jeg tar noen, lover.

 

Legger bare ut et litt gammelt bilde fra Youcam, siden dere ikke har noe annet å se på -


// may I mustache you a question?

 

God natt folkens! - Ane

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ane & Kaja

11, Bergen

Vi er to livlige jenter som driver bloggen fraw. Bloggen handler om hverdagen og alt som faller oss inn, altså alt det rare i hodene våre. Begge to er veldig interessert i foto og redigering, så masse bilder blir det!

KATEGORIER

ARKIV


hits