Dino skjønningen!

Hei! Igår skulle jeg egentlig skrive om Dino, men jeg fikk ikke lov... Så jeg skriver det nå. Igår var jeg da hod Dino og Ida(Ida er hestepasser for Småen og skal  for førstegang, og han var bare den skjønneste shetlandsponnien i hele verden! Men ganske rampete og.. Først så koste jeg med han og Småen(en stor kaldblodstraver) ganske mye, og så begynte vi og møkke og kostet, siden jeg ikke har møkket så mye før, så jeg brukte ganske lang tid.. PINLIG. Og etter det, så skulle vi børste og stelle dem. Dino hadde vært ute i drittværet, så når jeg tok Rundbrørste på han, var det ganske vanskelig.. Men ellers var det ganske greit å børste han, bare at han var litt vrang på den ene foten når jeg skulle ta hovbørsten..  Når vi var ferdig, leide Ida meg litt på Dino, men vist dere lurer, kan jeg ri, men det er første gangen min på Dino, så jeg må bli kjent med han. Imens vi var ute, kom også Småen ut, og han sto nesten helt i ro siden han har skadet benet sitt. Og da fikk han seg en ny bestevenn, nemelig en kråke som satt seg på han, skulle ønske jeg hadde bilde av det! Når vi gikk inn i stallen, hadde jeg med meg litt hestegodt, og Ida hadde tre epler vær, og et halvt brød vær. Småen tar alt sammen i en jafs, men Dino har en litt mindre mule så han er ganske treig.Og Småen sto å glodde misunnelig på Dino.. haha. 

 

Vell det var det jeg skulle skrive om. :) Jeg skulle egentlig ha med noen bilder, men det dumme minnekortet mitt ville ikke idag.. :/  - Kaja 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ane & Kaja

11, Bergen

Vi er to livlige jenter som driver bloggen fraw. Bloggen handler om hverdagen og alt som faller oss inn, altså alt det rare i hodene våre. Begge to er veldig interessert i foto og redigering, så masse bilder blir det!

KATEGORIER

ARKIV


hits