Jeg er en tyv... -

Tom for kreaktivitet, så det ble en helt døll overskrift. Skriver ikke det lengste innlegget heller, fordiiiiiii jeg er lat. Akkurat nå ligger søte pusen og sover i sengen min, våknet litt av blitsen når jeg skulle ta bilder med Maria sitt kamera (det var det jeg stjal og det er derfor jeg er en tyv btw, sorry Maria), men nå har hun sovnet igjen. Får bare lyst til å ta henne opp og klemme henne i stykker, hun er så fin! Fremdeles litt skremt, men hun begynner å bli trygg på oss. Nok puse-mas. I dag på skolen, så var alt normalt...Kaja og de andre trivselslederene har fått rabatt-greier nå, og jeg er snart ferdig med det andre sy-prosjektet mitt. Det er egentlig det eneste som har skjedd som er spesielt (? spesielt og spesielt). Resten av dagen har jeg øvd på instrumentet, kost med katten, sittet på pc, gjort lekser osv. seeya, *smask// outfit..

 

Fine puuusen. # Glory, glory man united!

Grunnen til at jeg nesten aldri har bilder av meg selv, er fordi jeg ikke er noe fotogen.  Og det hjelper ikke at jeg er ekstremt kresen når det gjelder bilder. Så - jeg legger sikkert ikke ut så mange bilder av meg selv. Jaujau. ;)

 

- Ane

2 kommentarer

Line

Dato: 04.10.2012 Klokken: 18:35

For en nydelig pus! <3

Ane & Kaja

Dato: 05.10.2012 Klokken: 15:36

Line:

Takk Line. :) <3

Skriv en ny kommentar

Ane & Kaja

11, Bergen

Vi er to livlige jenter som driver bloggen fraw. Bloggen handler om hverdagen og alt som faller oss inn, altså alt det rare i hodene våre. Begge to er veldig interessert i foto og redigering, så masse bilder blir det!

KATEGORIER

ARKIV


hits