Hårkur og fotodag -

Heyy, Ane speaking! *love*

 

Jeg og min kjære søster (Mariare.blogg.no) har nettopp tatt hårkur! Oppskrift får du lenger nede. Nå er håret mitt kjempemykt, får ikke nok av å ta på det, haha. Fått splitter ny seng i dag, og når jeg kom hjem fra skolen hoppet jeg opp og ned - liker den mye bedre enn den forrige. Appropos skolen, så har det ikke skjedd så mye i dag. Vel, vi hadde vår første uketest, og jeg syntes det gikk helt topp! Men nok mas og jag, her får du oppskriften på hårkuren;

(til 1 hår)
~ 1 egg, 1 ss honning & 1 banan
~ Visp alt dette sammen, og gni det inn i håret med fingertuppene. Ta også i tuppene. Når du er ferdig, tar du på en plastikpose eller lignende over håret så det ikke skal grise. Ha i 15-20 min, og skyll godt ut. Ta sjampo og balsam i, skyll ut, og la det tørke naturlig. Voilà, så har du mykt fint hår! Dette hjelper også mot slitt hår.
 

Jeg og Maria tok noen bilder også!
Smykke fra Accessorize - bukse fra Sør-Afrika - genser fra Cubus

God natt ~

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ane & Kaja

11, Bergen

Vi er to livlige jenter som driver bloggen fraw. Bloggen handler om hverdagen og alt som faller oss inn, altså alt det rare i hodene våre. Begge to er veldig interessert i foto og redigering, så masse bilder blir det!

KATEGORIER

ARKIV


hits