WeheartIt ~

Heisøtinger, nå er det en liten stund siden vi har blogget, men nå kommer et nytt innlegg! 
Vell.. Idag hadde vi valg av TrivselsLedere, og jeg ble en av de, Yay! Trivselsledere er sånn at de skal gå rundt i ett friminutt og skjekke at folk har det bar og sånt.. Også ble jeg sånn erstattening til elevråden(?) i klassen våres. 

Men siden overskriften heter WeheartIt, må det handle om det.. 
Det jeg skulle si om WeheartIt, er at jeg rettogslett elsker det. Jeg MÅ ha oppe en side med WeheartIt når jeg er på pc'en, bare må. Inne på WHI, finner man masse bilder, av alt du kan tenke deg! (Og du kan finne mange bilder av Logan der, mweheh) Folk kan ''hjerte'' bildet ditt, det er det samme som å like bilde. Og jeg og Ane har en konkuranse om hvem som får flest hjerter.. Jeg leder nå, men Ane er litt skremmende fortider. Jeg kan jo vise dere noen biilder fra WHI, enjoy! Egentlig skulle bildene være i størrelse 800, men jeg vet ikke hva som skjedde. :/ Nå får jeg kjeft av Ane...
Blogges senere da! ~ Kaja  Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ane & Kaja

11, Bergen

Vi er to livlige jenter som driver bloggen fraw. Bloggen handler om hverdagen og alt som faller oss inn, altså alt det rare i hodene våre. Begge to er veldig interessert i foto og redigering, så masse bilder blir det!

KATEGORIER

ARKIV


hits