Proud to be me

HeiHeiHallo! 

 

Ane som skriver! I dag skal jeg på tur med familien, så må skrive litt raskt. Tenkte siden Kaja allerede har slengt inn litt informasjon om seg, kan jeg likegjerne også gjøre det. :)
~ Jeg heter Ane, som sagt, og er noen måneder eldre enn Kaja. Har stritt, langt, lysebrunt hår, og brun/grønne øyne. Jeg elsker å ta bilder - selv om jeg ikke er så flink eller særlig fotogen -, samt redigere dem. Bruker Paint og PicMonkey, men liker best Paint. Har et dårlig kamera som ikke funker for tiden, men bruker mamma sitt speilrefleks når det er nødvendig. Det er ikke overdriving når jeg sier at jeg er en stor lesehest, for jeg elsker bøker. Kan ligge i sengen hele dagen å lese om jeg har en god bok. Jeg elsker sang og musikk, og kan høre på alt mulig fra Linkin Park til One Direction. Er hodestups forelsket i Logan Wade Lerman - og Joshua Ryan Hutcherson. Er ikke de herlige? Og så elsker jeg Gresk mytologi, Zevs and that stuff.. ++ at jeg elsker The Hunger Games. Lest alle tre bøkene og sett filmen flere ganger. Har en rotte, hetterotte, som heter Svarten. Hun har kreft og strever med å gå, så hun har ikke så lenge igjen. Vi skal snart få tanten min sin katt sin kattunge, og jeg gleder meg veldig. Driver også en annen blogg - Anere.blogg.no - stikk innom den! Går på fotball med Kaja, og spiller i norges 4 beste skolekorps (wii!). Står i mål og spiller forsvar i fotball, men står mest i mål. I korpset spiller jeg kornett, noe jeg er veldig fornøyd med. Elsker å le, derfor prøver jeg å være så mye som mulig med Kaja (haha)

 

Søte Violetta ♥


Bilde av meg kommer senere.

Ane *love* ~ 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ane & Kaja

11, Bergen

Vi er to livlige jenter som driver bloggen fraw. Bloggen handler om hverdagen og alt som faller oss inn, altså alt det rare i hodene våre. Begge to er veldig interessert i foto og redigering, så masse bilder blir det!

KATEGORIER

ARKIV


hits