The girl named Kaja.

Heisøøtinger. :) 

Nå sitter jeg i den turkise sofaen min og hører på Taylor swift's nye singel ~ we are never ever getting back together. Den liker jeg kjempe godt!  Og jeg spiser litt chips fra i går. Men siden dette er en ny blogg, har jeg ikke fått skrevet så mye om meg.. Jeg kan vell skrive litt!.

~ Som du nå vet, heter jeg Kaja. Jeg har blondt krøllet hår med naturlige striper. Øynene mine er både blå, grønn, grå og et lite hint av gul. Jeg elsker foto og redigering, og jeg har mitt eget speilrefleks. Når det gjelder musikk, hører jeg på masse rart.. Alt fra Taylor swift ~ Justin Bieber ~ Avril Lavinge ~ Parmore osv.. Men favoritten min er Paramore. Filmer gjelder det de som har spenning.. og monstre, heh, det elsker jeg. Jeg takler IKKE spøkelser, det er det værste du kan snakke med meg om.. Jeg er hodestups forelsket i Logan Lerman, det er Ane og. Jeg elsker Gresk mytologi, det er helt fantastisk. Jeg driver også bloggen Luuveme.blogg.no, stikk innom den da! Jeg går på ridning, eller som Pappa sier ''Hesting''.. og jeg går på Fotball. Når det gjelder klærene mine, har jeg ikke noe stilikon, så jeg klær meg i det jeg føler meg vell i. Jeg har en verdens nydeligste og rareste Golden retriever som heter Romeo, og verdenst skjønneste Katt som heter Leo(na) 

Søte Romeo Vennen. <3
Tror det var nok. (: Blogges da! ~ Kaja 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ane & Kaja

11, Bergen

Vi er to livlige jenter som driver bloggen fraw. Bloggen handler om hverdagen og alt som faller oss inn, altså alt det rare i hodene våre. Begge to er veldig interessert i foto og redigering, så masse bilder blir det!

KATEGORIER

ARKIV


hits